søndag 30. september 2012

VIL HA!

 Kom tilfeldigvis over dette skjerfet fra Paul and Joe sister på jobb her forleden. Vel, man kan jo ikke få meg seg alt som renner inn døra, selv om man stort sett er på jobb hele tiden! Uansett, helt utrolig fint er det. Liker fargekombinasjonen, og at det gir meg en indianer-feeling, selv om det kanskje ikke er så inka-aktig? 
Fikk plutselig en "ting" for rødt også. Next new in!
Skjerf, Paul and Joe sister, kr. 899,-
Genser fra Saint Tropez, kr. 349,-

torsdag 27. september 2012

COPYCAT

Arne Jacobsen - design letters - kruskopi. 
Er ikke så glad i kopier, men disse liker jeg 
faktisk veldig godt.
Kr. 65,- pr kopp!

onsdag 26. september 2012

ENDELIG BECKSÖNDERGAARD

 Apropos dyreprint.. Masse nye og dyriske skjerf fra Becksöndergaard i hyllene! Passer meg perfekt. Bare redd det kan bli dyr...t! ;-)





  1. Ull/silke kr. 699,-

tirsdag 25. september 2012

PELIKANRAPPORTEN

Kan vel si at det er litt dyrepark-tendenser på No3 om dagen. Men ikke så lett å unngå, når Paul and Joe sister benytter så orginale stoffer på kreasjonene sine. Det liker vi! Denne kjolen med pelikan-print er super fresh, med sine friske farger. Ikke bare investerer du i en flott høstkjole når du velger denne. Tenk deg denne kjolen til sommeren, med brune bare ben.. oppi disse GANNI-bootsene
Apropos skoene, er det siste nytt fra GANNI, med semsket skinn og gummi-hæl. Faktisk helt ålreit å stabbe rundt på. Kule er de også! Genseren med den fantastiske fargen, som gir deg litt ekstra glød, kommer også fra GANNI. Deilig og smashing over disse små søte kjolene.
Vesken fra My Paper Bag, har nettopp fått rosende ord i Costume. Jepp folkens, det er helt innafor å gå med en papir-pose-wannabe over skulderen ;-)








mandag 24. september 2012

PAUL AND JOE SISTER

 Hjælp, leoparder all over the place! Dyr er hot, og denne gangen har Paul and Joe sister servert hele dyret, og ikke bare et utsnitt av det. Kult print, på en ellers så traust kjole. Men liker kombinasjonen og kontrasten!
Elsker den yndige snippen, og snøring i livet kommer greit med nå, etter vi har fått den lakrisen i hus. Den brune strikkegenseren er også fra Paul and Joe sister, og funker perfekt til kjolen. Vet jeg ser ut som moren min på 70-tallet, så her gjelder det å finne frem de mest rampete skoene i skapet..  Fullstendig dragning og ny favoritthabitt på meg. Say no more!



fredag 21. september 2012

HELGEKOS

Kunne du tenke deg å gå opp noen kilo i høst, eller bare rett og slett få smaken på noe hinsides godt.. Vel, da er det bare å feste seg ved disse kulene. Aaaarch! 

Lakris A, meget vanedannende. Bløt lakris surret i belgisk luksus-sjokolage og deretter rullet i lakrispulver. 100% glutenfri! Har vunnet pris som "svenskenes favoritt lakris 2012" på lakrisfestivalen i Stockholm, og ikke helt uten grunn. Dette er min desiderte favoritt også. Ubeskrivelig god.. NAM!

Lakris C, er søt lakris svøbt i en blanding av melk, mørk sjokolade og ristede kaffebønner i granulert form. Rullet i mørkt sjokoladepulver!
Lakris 1, er lakrisen man alltid vender tilbake til. Elsket av hele verden! Søt lakris, tilsatt en ekstra finesse i form av anis.
Lakris B, kledd i hvit belgisk luksussjokolade og passionsfrukt. Sødt, syrlig og suverent!

Du kan også skimte lakris 5, en lakris for godt voksne. En fantastisk blanding av lakris, chilli og tranebær. Veldig sterk, og veldig god. Altså, ikke for barn!
Lakris 2, har røtter i Iran, men smaker nordisk råstyrke. Et smakssammensurium av  hav, tjære, røyk fra bål og duft av harpiks. Vant "Børsens fødevarepris" i 2009! Salt lakris, med salmiakk.

GOD HELG!


torsdag 20. september 2012

BUDDY HOLLY

Sweet child of mine.. i en søt drakt fra Holly´s! Vi har endelig fått inn igjen disse fine firkløverne fra Holly´s, i form av myke og deilige jumpsuits, i de skjønneste farger. Et ideelt og herlig plagg for en liten tass å boltre seg i.











Kr. 189,-

onsdag 19. september 2012

DUS PUS

Here we go again.. in Hofmann! Jeg kan ha nevnt det før, jeg digger strikken Hofmann byr på i høst. Er jo generelt betatt av denne duse grå-rosa fargen, og med gullglidelåsen på venstre skulder er jeg rett og slett heltent. 
Nok en must-have på meg, gitt!
 Liker den til de dyriske GANNI-jeansene mine. En noe sprelskere variant av en ordinær jeans, dessuten er fargen veldig fin.






tirsdag 18. september 2012

@KJERSTI´S

En liten sneakpeak fra den utrolig fine og kule heimen til Kjersti, et hjem man aldri kan se seg mett på!
It´s all in the details:









mandag 17. september 2012

PREPPY SUNDAY

 Gårsdagens! Familieselskap og særs passende søndagsantrekk fra GANNI. Vid jakke og trang kjole, i et sammensurium av høstens hete farger. Digger snittet i kåpen. Litt tantete ved første øyekast, men fabelaktig på. Elsker at den er noe volumiøs over ryggen, og smaler seg rundt hoftene. KUL! Ellers er jo søndagskjolen bedårende. Søte små blomster, knapper i ryggen og for ikke å nevne en bitte-liten krage.. Kjolen har et forholdsvis smalt snitt, med et bånd i livet. Veldig flatterende, og litt nytt for meg. Men det kan jo være greit å kjenne hvor det strammer? ;-)
Alt i alt er jeg strålende fornøyd, GANNI har 
mye flott og by på. Sjekk ut!