mandag 28. januar 2013

MOVES LIKE JAGGER!

 Jeg kjenner frustrasjonen brer seg helt ut til fingerspissene, for at jeg må oppsøke særs sydlige strøk, for å boltre meg i mitt nye eldorado av et antrekk. Skal en svipptur til Køben denne uka, men det hjelper liksom ikke... 
Ikke noe er så fint og sommerlig som et villtvoksende blomsterbedt av friske og fargerike blomster, og det beste med denne kjolen, er at man faktisk kan "ta hele beddet på seg". Apropos "ta det på seg", det skulle jeg gjerne ha gjort, hadde det bare ikke vært for at antrekket står mye bedre til brun enn blå hud. Krysser fingre og tær for at jeg tilfeldig havner opp på en øde øy, i ventetida.. Og får lov til å ta med meg en ting. Vel, kjole fra Paul & Joe sister, - uten tvil!
Når sommeren kommer, skal jeg kombinere kjolen med sesongens feteste sko, og belte. Kanskje litt all over the place, men man kan tillate seg å være mer vågal om sommeren, og dette er definitivt antrekket å rule bassengfesten i. Du forresten, ta en ekstra titt på skoene! W-O-W, sier jeg bare. 
Bra jobba, Ganni! 1000 likes fra meg.







mandag 21. januar 2013

SWEDISH HASBEENS

 These shoes are made for walking... Jeg digger skoene til Swedish Hasbeens, og ble kjempe glad da disse ruslet inn døra i dag. Nature-fargen er fantastisk, men jeg må si at jeg holder en knapp på den kaki-grønne, i denne modellen. Fargen er helt rå, og kler vårkolleksjonen 2013 perfekt. Denne modellen er noe lavere enn den modellen vi har hatt tidligere, både i skaftet og hælen, samt at den har en glidelås på yttersiden. Veldig smukt. It's all in the details! Ellers er skoene nette og fine på, utrolig gode å gå i, og sikkert mine i løpet av kort tid!

Kr. 2499,-

fredag 18. januar 2013

SKINNY LOVE.


Ahh, blir så glad når jeg ser stripete gensere og lyse jeans. Er ikke det et av de sikreste tegnene på sesongskifte? Vel, bort med kulda og frem med sol og bar bakke, slik at jeg kan investere i mine første lyse jeans på lenge. Buksa fra Made in Heaven, er laget i himmelen bokstavelig talt. Smal fit, men samtidig rik på stretch, slik at den smyger seg perfekt på. Dessuten blir ikke rumpa så aller verst i den heller. 
Et sjekk-ut-must!






tirsdag 15. januar 2013

FLOWER POWER!

Våren sniker seg sakte men sikkert inn døra på No3. Vi har fått inn et lite nydelig utvalg avskårne, til selvplukk. En liten oase med anemoner, kirsebærgreiner og syriner for å nevne noen. 
Fyll opp vasene, folkens!





onsdag 9. januar 2013

INN MED SKINN.




Jeg har alltid hatt en ting for skinn, forstå meg rett, og jakter stadig på perfekte sorte skinnjakker. Et absolutt must i garderoben! Vel, heldige meg. Igjen. Denne skinnjakken er fra Saint Tropez, har et aldeles nydelig skinn og det beste av alt en hyggelig pris. Snittet er utrolig fint, og jakka er alt i alt veldig kul. Likte godt t-shirten 
fra Stella Nova til, da den er nesten like barsk som jakka, med stjerne og smoking-tapp. Selv om den er tynn i stoffet og har korte ermer, kan i hvertfall kjøpet forsvares med at "tappen" kanskje er forebyggende mot frostskader på bakenden, i dissse kalde vinterdager!

Skinnjakke, kr 2399,-
T-shirt, kr 599,-

søndag 6. januar 2013

SMASK, SS13!

Soon to be summer! Eh, kanskje litt tidlig å si... men når t-skjortene renner inn døra i januar, er det i hvertfall et lite tegn på at det går mot lysere og varmere tider. Uansett, jeg kysser den nye kolleksjonen til 
Baum und Pferdgarten velkommen. Deilig å se litt friske farger igjen!

T-skjorte kr. 399,- 

tirsdag 1. januar 2013

GOOD BYE 2012 - HELLO 2013.

Vel overstått feiring! Håper alle har hatt en gledelig jul, og at det nye året vil by på spenning, magi og fantastiske opplevelser for enhver. 
Tro det eller ei, men utålmodige vårvarer ligger allerede på lager, med stor iver etter å komme ut. Bare å glede seg, 2013 har nemlig mye motemessig gøyalt i vente. 

 2012 hadde masse flotte moteøyeblikk, det værste derimot, sto jeg nok selv for, 
- på selveste nyttårsaften. 
Riktig godt nyttår, folkens!
Hvis, av interesse:
Nydelig kjole fra Paul and Joe sister
Deilig ullkåpe fra GANNI
Tøfler(!) fra UGG Australia